måndag 7 april 2008

Saltvatten på flaska

Senast jag var och klippte mig lurade frisörskan på mig en sån här för 179:-Det är en spray som luktar lite gott och innehåller någonting som gör att man får en känsla i håret motsvarande den efter ett sommrigt, salt sommarbad. Funkar förvånansvärt bra och det är förvånansvärt att det går att sälja 125 ml saltvatten så dyrt. Jag tror jag lämnar den hemma.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har lurat på mig själv två sådana, olika, men de funkar inte. Fast de luktar gott. Vill spruta saltvatten i ansiktet men då visar det sig vara vanlig hårspray.

Fejk är fejk är fejk.

Kapten H sa...

Jag ska göra hemmagjord refill. Vatten och salt i rätta proportioner, för badfrisyr i västkustskt stuk!

Anonym sa...

Men det räcker ju inte med vatten och salt - man måste få den rätta koncentrationen av smuts och annat gott också. Jag vet inte hur mycket jag har tjatat om det där med att sälja havsvatten. Kan nån bara designa en snygg flaska, så kör vi! Vem vet, det kanske går så bra att vi kan sponsra en global cirkum navigation?

Kapten H sa...

Bra ide! Jag skulle kunna sätta en banner här på bloggen. Vi skulle behöva utse en delprojektledare för det här. Sedan kan vi som första steg brainstorma lite ideer i sittbrunn.

Anonym sa...

Kan vi använda ölkontot då?

Anonym sa...

Ölkontot ska helst inte spekuleras bort på högriskprojekt, med tanke på att konstruktionen som den ser ut idag är idiotsäker. Men, givetvis, alla ideer som kan generera mer pengar eller öl är naturligtvis välkomna! Vill du bli delprojektledare, Josef?