onsdag 4 mars 2009

Båtmat

Matlagningsintresserade hänvisas hit. Om du bara vill bli mätt utan att behöva diska mer än en kastrull kan du fortsätta läsa. Detta är ett enkelt recept som funkar bra i båt. Räcker till två pers, eller dig själv och en matlåda.

2/3 paket pasta
En burk räkor i lake
Saft från en halv citron (bra mot skörbjugg)
Två dl riven parmesan
Olivolja
Sugarsnaps
Körsbärstomat

Koka pastan enligt instruktionerna på paketet, häll av vattnet och blanda i de andra ingredienserna. Voila!Min kropp fungerar så, att om jag inte tränar regelbundet och äter ordentligt, så fullkomligt rasar kilona av mig. Trettio graders värme, lätt sjösjuka och stillasittande kommer att göra mig trådsmal. Därför grundar jag så mycket jag kan redan nu. Gainomax Recovery är bra för att gå upp i vikt. De kostar 20 spänn på gymmet och innehåller 20 gram protein och 40 gram snabba kolhydrater. T-Livs på Andra långgatan säljer dem för 11,90/st. Jag köpte ett helt lock och fick ner priset till en tia styck. De är väldigt goda, särskilt Vanilj. Smakar precis som smält glass. Rent näringsmässigt går det inte att äta billigare, om man vill slippa diska.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Bananas are for monkeys - jag kunde inte sympatisera mer med en slogan!

Anonym sa...

Hjälp, kapten! Jag får riktiga "ensamseglaren"-vibbar här. Snart kommer väl ett blogginlägg om toalettpapper och "anstrykningar"...

Kapten H sa...

Det ligger faktiskt en tub kaviar i kylskåpet och lurar (såvida ingen varit framme och stulit den).

Ensamseglaren hade ju faktiskt en väldigt bra lösning i dessa tider av striktare toalettregler. Han hittade ett packe vuxenblöjor i ett sidofack. Resten är historia.

Anonym sa...

Vad jag börjar sakna är rapporter om ölsaldot. Har kassan redan tagit slut månne?
Förslag på hur det kan drygas ut:
http://vimeo.com/1025829

Kapten H sa...

Abayess, nej ölkontot är heligt och ständigt växande. Är det du som stjäl skruv?

Carolines favoriter sa...

Mums, ditt båtrecept låter smaskens! Tack för fin reklam - nästa gång du är i Malmö vet du vart du ska gå för att få ett skrovmål! Välkommen till casa nilsson/rosvall