måndag 7 juli 2008

Nytt spartips: Bo i Vellinge!

Det sägs att det råder högt skattetryck i Sverige. Det är en generalisering för det är nämligen olika högt skattetryck i Sverige. Beroende på var man bor betalar man mellan 29 och 34 procent i kommunalskatt. Ganska stor skillnad med andra ord. Här kan du ta reda på vad just du betalar.

Enligt folkbokföringslagen ska man vara skriven i den fastighet man bor i. När jag ska flytta in i båten kommer jag inte bo i någon fastighet och med stöd av 12§ i ovan nämnda lag tänker jag skriva mig i Vellinge som toppar skattesmitarligan med 28,89 procents kommunalskatt. För att det ska fungera krävs att någon vänlig Vellinge-bo ställer upp för den goda sakens skull, alternativt kan vi dela på vinsten. Eftersom flytten med råge kommer att finansiera en postbox behöver ni inte ens ta hand om min post. Är detta fel, omoraliskt eller helt genialt?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det känns tryggt med en kapten av din kaliber. Ypperligt begåvad lever du i lagens utkant. Piraterna får verkligen passa sig för din finurlighet!

Anonym sa...

Du är säkert en sådan där råtta som laddar ner film och musik gratis med! Havet kommer att ta tillbaka det du tog från oss i land...