söndag 14 februari 2010

Båtmässan i Göteborg

Den var som den brukar vara. Badtunnor, mirakeltvättsvampar, fleecetröjor och några fina båtar. Samt en och annan riktig guldklimp på tillbehörssidan.

Kerstin och jag var där i helgen och rekade lite. Målet var att lära känna dem i branschen som kan hjälpa oss med det som återstår utrustningsmässigt. Vi lyckades. Calle hade försett oss med finfina visitkort med adressen till den nya hemsidan som snart kommer att finnas uppe. Projektet bemöttes på de flesta håll med intresse och sympati.

Cordland bjöd på inträdet och förklarade hur satellittelefoner och LED-lanternor fungerar. Mycket uppskattat. Inför resan kommer vi att behöva ett extra storsegel och en stormfock, vilket vi diskuterade med de olika segelmakare som fanns representerade. Vi snackade lite olika idéer kring riggen med Seldén, ekolod med Nexus, och redde ut några frågetecken kring försäkringen med Pantaenius.

Trots tvättsvampshysterin på plan två så var det alltså en givande dag, som bådar gott inför framtiden. Just nu ser jag dock mest fram emot lite värme så att man kan komma igång och jobba med båten ordentligt någon gång.

1 kommentar:

Linda sa...

Hur yttrade sig sympatin?